A vizet és a vajat egy edényben felforraljuk, majd hozzáadjuk a vaníliát, a sót és a cukrot. Belekeverjük a lisztet, és 1-2 percig, folyamatosan kevergetve főzzük, majd lehúzzuk a tűzrőé. Egymás után hozzáadjuk a tojásokat, és addig keverjük, amíg össze nem áll.
A churroskészítő mélyedéseit vékonyan kikenjük olajjal, majd a tésztánkat egy habzsákba kanalazzuk, és háromnegyed részig megtöltjük vele a mélyedéseket. Lezárjuk a fedelet, és 7-9 perc alatt aranybarnára sütjük.
Óvatosan kivesszük a churrosokat a formából, és még forrón megforgatjuk őket finomra őrölt cukorban és őrölt fahéjban, majd egy fémrácsra helyezve megvárjuk, míg kihűlnek.Addig ismételjük a fenti műveletet, míg el nem fogy a tészta.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.