A sütőt előmelegítjük 175 fokra. A megmosott gyümölcsöket kimagozzuk. A felezett cseresznyéket és a negyedelt barackokat keverőtálban összeforgatjuk a keményítővel, majd a 2,5 dkg barna cukorral elkevert cseresznyelével. Áttesszük egy kivajazott tűzálló tálba, és elősütjük 10 perc alatt.
Közben a tésztához a lisztet elvegyítjük a zabpehellyel, a barna cukorral, a sütőporral, a szódabikarbónával, a fahéjjal és egy kevés narancshéjjal. A vajat a lisztes keverékre daraboljuk, és ujjainkkal morzsalékosra gyúrjuk. Végül beledolgozzuk az írót. (Nem kell sokáig keverni!)
A tálat kivesszük a sütőből, és a tésztamasszát nagyobb foltokban a gyümölcsökre kanalazzuk úgy, hogy a halmok között távolságot hagyunk. Ezután visszatoljuk a sütőbe, és a cobblert készre sütjük további 20 perc alatt. Rövid hűtés után, melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.