1. Az almát meghámozzuk, és a reszelő durvább oldalán lereszeljük. Ízlés szerinti mennyiségű cukorral megszórjuk, és állni hagyjuk.
2. Az élesztőt a meglangyosított tejben egy kis cukorral felfuttatjuk, majd összegyúrjuk a többi hozzávalóval. A tésztát két cipóra osztjuk, kinyújtjuk közepes tepsi méretűre. Egy tepsit kizsírozunk (vagy sütőpapírt terítünk bele). Az egyik tésztát a tepsi aljára fektetjük. Megszórjuk zsemlemorzsával.
3. Az almát kinyomkodjuk, de nem túlságosan szárazra. Összekeverjük a fahéjjal, a vaníliás cukorral, rásimítjuk a zsemlemorzsás alapra, majd rátesszük a másik kinyújtott tésztát. Villával megszurkáljuk a tetejét és megkenjük a felvert tojással. Rajzoljunk bele hullámokat a villával.
4. 180 fokra felmelegített sütőbe tesszük és 30 perc alatt készre sütjük. Ha kihűlt, felszeleteljük rombuszokra, és megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.