A tészta hozzávalóit egy tálba tesszük, és összedolgozzuk lágy tésztává. A hűtőben pihentetjük legalább 1 órán át.
Lisztezett felületen kerekre nyújtjuk, és kibéleljük vele egy 22 cm-es piteforma alját és oldalát. Sütőpapírt terítünk bele, megtöltjük szárazbabbal vagy lencsével, és 170 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt elősütjük.
Közben az epret megmossuk, félbevágjuk. A töltelékhez összekeverjük a hozzávalókat.
Az elősütött tésztáról eltávolítjuk a sütőbabot és a papírt. Beleöntjük a tölteléket, és elrendezzük rajta az epret a vágott oldalával felfelé. Visszatoljuk a sütőbe, és 170 fokon további 30-35 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.