A kuszkusz elkészítéséhez a vizet felforraljuk a sóval és az olívaolajjal. Beleöntjük a kuszkuszt, elkeverjük, és azonnal levesszük a tűzről (nem kell főzni). Lefedjük, és 5-7 percig pihentetjük.
Ezután levesszük a fedőt, egy villával átkeverjük, hozzákeverjük a vajat, majd további 5 percig pihentetjük ismét lefedve. Tálalhatjuk köretként így vagy készíthetünk belőle salátát.
A kuszkuszsalátához a főtt kuszkuszt összekeverjük a felkarikázott zöldhagymával, az apróra vágott paradicsommal és uborkával és a felaprított petrezselyemmel.
Meglocsoljuk az olívaolajjal és a citrom levével, megsózzuk, megborsozzuk, összeforgatjuk és találjuk.
Nézd meg videón, hogyan készül a kuszkusz és a kuszkuszsaláta
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.