A málnás-tejszínes túrótortához a zabkekszet aprítóban durvára őröljük. A vajat felolvasztjuk, langyosra hűtjük és összekeverjük a keksszel. Egy 26 cm átmérőjű tortaforma alját átkenjük olajjal, sütőpapírral kibéleljük és belenyomkodjuk a vajas kekszet.
A túrót botmixerrel pürésítjük, hozzáadjuk a porcukrot és a vaníliás cukrot. A tejszínt lágy habbá verjük és összekeverjük a cukros túróval.
30 dkg málnát (ez lehet fagyasztott is) felteszünk 2 dl vízben főni, hozzáadunk 1-2 csepp balzsamecet. Amikor felforr, átpasszírozzuk egy szitán. A málnapüréből 1 decit kiveszünk és félretesszük a díszítéshez. A maradék pürét hozzákeverjük a túrókrémhez.
A zselatinlapokat hideg vízbe áztatjuk, ha megpuhultak kinyomkodjuk és egy kis tálba tesszük. Mikrohullámú sütőben néhány másodperc alatt felmelegítjük. A zselatinba teszünk egy kevés krémet a hőkiegyenlítés miatt, összekeverjük és hozzáöntjük a kész málnás krémhez.
A kinder tejszeleteket csíkokra vágjuk és a torta oldalát kirakjuk a kis szeletekkel. A maradékot félretesszük a díszítéshez. A málnás-tejszínes túrókrém felét ráöntjük a kekszalapra, vigyázva, hogy a Kinder csíkokra ne menjen, majd megszórjuk a tetejét a maradék 20 dkg málnával és krémmel befedjük. (Picit a pulthoz ütögetjük, hogy a levegő távozzon és a tetje sima legyen.)
Egy éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap átemeljük egy tányérra, a maradék Kinder tejszeletekkel és friss málnával díszítjük. A félretett málnaötettel meglocsoljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.