A megtisztított, rózsáira szedett karfiolt késes aprítóba tesszük és morzsásra törjük. Ezután összekeverjük a villával felvert tojásokkal, egy kevés sóval és borssal, majd hozzáadunk annyi lisztet, hogy sűrű masszát kapjunk.
A masszát négy részre osztjuk, majd egy sütőpapírral bélelt tepsiben négy kört formázunk belőle egy evokanál segítségével. Ha elkészültünk vele, akkor egy 180 fokos sütőben elősütjük 10-12 perc alatt.
Egy serpenyoben felhevítjük az olívaolaja, majd pároljuk meg rajta a megtisztított és lereszelt fokhagymát, utána pedig rákanalazzuk a paradicsompürét. Egy kevés sóval és a bazsalikommal ízesítjük.
A paradicsomot a pizzalapokra kenjük, majd elrendezzük rajtuk a felkockázott sonkát, a lecsepegtetett olajbogyókat és az apróra tépkedett mozzarellát. Végül visszatesszük a sütobe további 25 percre, majd a bazsalikomlevelekkel díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.