A rakott tészta elkészítéséhez a sütőt 180 fokra előmelegítjük (légkeveréses esetén 160 fok).
A mozzarellát apró szeletekre daraboljuk, a sárgarépát megtisztítjuk, hosszában félbevágjuk és nagyjából 1/2 cm szeletekre szeleteljük. A hagymát felaprítjuk, a csirkemellfiléket 3 cm-es kockára vágjuk.
A húst besózzuk és egy nagyobb méretű, már előmelegített serpenyőben néhány kanál olajon világosbarnára pirítjuk. Majd a csirkemelldarabokat egy hőálló edénybe (kb. 24x14 cm) helyezzük.
A hússütésre használt serpenyőben a répát és a hagymát egy kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a paradicsomkonzervet és a húsleves-alaplét. Sóval, borssal és cukorral ízesítjük, egy kevés oregánóval fűszerezzük és forrásig melegítjük.
A tésztát a csomagoláson található utsítás szerint megfőzzük, majd a szósszal együtt a húsra öntjük, és óvatosan összekeverjük. Megszórjuk az előre feldarabolt mozzarellával és az előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük.
NÉZD MEG VIDEÓN, HOGYan KÉSZÜL AZ EGYSZERŰ CSIRKÉS RAKOTT TÉSZTA
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.