A tejet felforraljuk egy nagy lábasban, majd beleszórjuk a kukoricadarát és a sót. Folyamatos kevergetés mellett addig főzzük, amíg sűrű, krémes masszát kapunk, majd lehúzzuk a tűzről, és elkeverjük benne a puha vajat.
Közben egy serpenyőben zsírjára sütjük a szalonnát, majd megpároljuk rajta a megtisztított, felaprított vörös- és fokhagymát. Összekeverjük a kétféle, villával összetört túróval és a tejföllel, sózzuk (a juhtúró sósságától függően), borsozzuk.
A puliszka felét vékonyan kivajazott sütőtálba simítjuk, és eloszlatjuk rajta a túrós keveréket. Befedjük a többi puliszkával, a tetejére rátépkedjük a lecsepegtetett mozzarellát.
170 fokra előmelegített sütőbe tesszük 20-25 percre, amíg a sajt megolvad és színt kap. Petrezselyemzölddel díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.