A csirkés-spenótos rakott tócsni elkészítéséhez a meghámozott burgonyát finomra reszeljük, majd alaposan összekeverjük a tojásokkal, a liszttel, a tejföllel, a megtisztított, felaprított hagymával. Ízlés szerint megsózzuk, megborsozzuk.
A fagyasztott spenótpürét felengedjük, simára keverjük a keményítővel, egy kevés sóval és csipetnyi őrölt szerecsendióval. Ezután a megtisztított, apróra kockázott csirkemellet beleforgatjuk.
Egy vékonyan kivajazott tűzálló tálba simítjuk a tésztamassza felét, aztán ráhalmozzuk a tölteléket, majd a maradék tésztát elosztjuk rajta.
180 fokra előmelegített sütőben kb. 40-50 perc alatt készre sütjük.
Tejföllel a tetején tálalva az igazi!
Nézd meg videón, hogyan készül a csirkés spenótos rakott tócsni!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.