A serpenyőben felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk rajta a felaprított bacont és az apróra vágott szalámit, majd kiszedjük és félretesszük mindet.
A visszamaradt zsiradékhoz egy kevés olajat vagy vajat tesztünk, majd a hagymát kissé megdinszteljük rajta, és az apróra vágott fokhagymát és petrezselymet is hozzáadjuk.
Hozzáöntjük a rizst, kicsit lepirítjuk, majd felöntjük jó minőségű fehérborral és az alaplével.
Megsózzuk, megborsozzuk, majd 15-20 perc alatt puhára főzzük a rizst. Ha szükséges, önthetünk hozzá még egy kevés alaplevet.
Elkeverjük a felvert tojást a tejszínnel, a rizshez adjuk, majd a vajat is beledobjuk. Miután elkevertük, elzárjuk a gázt a rizs alatt, és végül beleöntjük a parmezánt, a félretett bacont és szalámit.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.