A zöldségeket meghámozzuk. A hagymát finomra vágjuk, a répákat fél karikákra, a burgonyát apró kockákra. Egy lábasban felforrósítjuk a vajat, és megfonnyasztjuk rajta a hagymát. Hozzáadjuk a répákat és a burgonyát. Elkeverjük, majd felöntjük annyi vízzel, hogy szűken ellepje. Megsózzuk, felforraljuk és 10 percig főzzük.
Hozzáadjuk a borsót is, és puhára főzzük a zöldségeket. Néhány merőkanálnyi zöldséget kiveszünk, a többit botmixerrel krémesre törjük, aztán visszatesszük a zöldségeket, és átforraljuk az egészet.
Mindeközben a virslit megfőzzük. A megmosott petrezselymet felaprítjuk, aztán a főzelékhez keverjük. A főzeléket virslivel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.