A burgonyát meghámozzuk, felkarikázzuk. A brokkolit rózsákra bontjuk, az édes- köményt meghámozzuk, felkarikázzuk. A burgonyát forrásban lévő sós vízbe tesszük, aztán kb. 10 perc múlva hozzáadjuk a brokkolit meg az édesköményt. Pár percig együtt főzzük. Akkor jó, ha a zöldségek kissé puhák, de még roppanósak.
A tejszínt felforraljuk a megtisztított, összezúzott fokhagymával és a felaprított kaporral, aztán sózzuk, borsozzuk. Ezután levesszük a tűzről, majd a mártásba forgatjuk a reszelt sajtot és az előfőzött zöldségeket. Az egészet egy tűzálló tálba simítjuk, befedjük a baconnel, és 200 fokos sütőben 30 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.