A húst megtisztítjuk, megmossuk, majd szárazra töröljük. Ezután nagyjából 1 cm vastag szeletekre vágjuk, majd sózzuk és borsozzuk mindet. Egy nagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és több adagban jól körbepirítjuk benne a hússzeleteket. Ha ezzel elkészültünk, kivesszük, majd alufóliával letakarva félretesszük.
A hagymákat meghámozzuk. A vöröshagymát fél karikákra vágjuk, a fokhagymát áttörjük, majd megpirítjuk mindet a serpenyőben maradt olajon. Sóval, borssal és a köménnyel ízesítjük, majd elkeverjük. A hagymára szórjuk a lisztet, majd kevergetve 1-2 percig pirítjuk. Ezután felöntjük a fehérborral és 100 ml vízzel. Beletesszük a húst, és fedő alatt puhára pároljuk.
Felöntjük a tejszínnel, sózzuk és borsozzuk, majd sűrűre forraljuk a mártást.
Mindeközben a burgonyát meghámozzuk, félbevágjuk, majd sós vízben puhára főzzük. Leszűrjük, átforgatjuk a felforrósított vajon, majd a tejszínes-hagymás szűzérmék mellé tálaljuk. Salátával, vagy julienne-re vágott gyökérzöldségekkel kínálhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.