A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd megszórjuk mindkét oldalát sóval, borssal és szerecsendióval. Ezután egy picit állni hagyjuk, addig pedig a sajtot is lereszeljük.
A befűszerezett hússzeleteket először beleforgatjuk a lisztbe, majd a felvert tojásba.
A következő lépésben egy vajjal kikent, sajttal megszórt sütőformába helyezzük a hússzeleteket. A tetejüket megkenjük tejföllel és megszórjuk sajttal. Ha ezzel elkészültünk, jöhet egy újabb réteg hús, majd megint tejföl és sajt. Ezt addig ismételjük, míg el nem fogynak a szeletek. Ezután lefedjük fóliával.
190 fokra előmelegített sütőben nagyjából 1-1,5 óra át sütjük, aztán fólia nélkül még addig, míg szépen meg nem pirul a teteje. Tálalás előtt hagyjuk egy kicsit hűlni, így könnyeben lehet majd vágni. Jól illik mellé a rizs, a bulgur, vagy a krumplipüré is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.