A karajszeleteket a hártyás oldalán kissé beirdaljuk. Ezután finoman, pár gyengéd ütéssel kiklopfoljuk.
A hússzeletek mindkét oldalát fűszerezzük sóval és frissen őrölt borssal.
A tojásokhoz adunk egy kevés sót, borsot és fokhagymaport, majd habverővel csomómentesre keverjük.
A hússzeleteket először lisztbe, majd a felvert fűszeres tojásba, legvégül a reszelt sajtba forgatjuk.
Egy tepsibe sütőpapírt helyezünk, vékonyan megkenjük olajjal, majd erre helyezzük a karajszeleteket. 190 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt addig sütjük, amíg a sajt meg nem pirul.
Krumplipürével és kovászos uborkával tálaljuk.
Nézd meg videón, hogyan készül a sajtbundás karaj sütőben sütve!
Megjegyzés
A bundához bármilyen reszelt sajtot választhatunk, sőt kikeverhetjük akár többféle sajtból is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.