A felforrósított olívaolajon megpirítjuk a baconszeleteket, majd kiszedjük őket, és félretesszük. A visszamaradt zsiradékon megfonnyasztjuk a megtisztított, felaprított hagymát. Hozzáadjuk a darabolt paradicsomot a levével együtt, majd felöntjük az alaplével és a tejszínnel. Lefedve, közepes lángon 20 percig főzzük.
Azután botmixerrel pürésítjük a levest, majd egy kevés sóval, borssal és a cukorral ízesítjük. Ismét felforraljuk, azután beleforgatjuk a tortellinit, és közepes lángon további 5 percig főzzük. A falatnyi darabokra tört baconnal és a bazsalikom lecsipkedett, felcsíkozott leveleivel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.