A legfinomabb sütőtökkrémleves
Tárkonyos csirkeraguleves
Kapros tökfőzelék virslivel
Csupacsokis brownie
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Körömpörkölt csülökkel
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Klasszikus kuglóf
Zsemlegombóc
Klasszikus grízgaluska leves
Klasszikus stíriai metélt
Kínai szezámmagos csirke
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Finomfőzelék
Farsangi szalagos fánk
Epres blondie
Hagymás rostélyos
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Ricotta

Receptek ricotta hozzávalóval

Leírás

A ricotta nagyon friss sajt. Érlelés nélkül készítik, lágy, tejszínes íze teszi igazán különlegessé. Pirítós kenyérrel, paradicsommal fogyasztva kiváló reggel és/vagy uzsonna lehet.

Nagyon sokrétűen felhasználható. Például krémessé teszi a tésztaételeket, míg a süteményeket, kelt kalácsokat mesésen puhává varázsolja. Levesekbe tehetjük, pohárkrémeket is készíthetünk belőle egyszerűen és gyorsan. Érdemes minél gyakrabban fogyasztani.

Mikor vedd?

Bármikor, ha ricottát ennél vagy az elkészítendő étel hozzávalója.

Hogyan tárold?

Hűtőszekrényben a csomagoláson jelzett időpontig. A felbontást követően minél előbb fel kell használni.
Tápérték(100 g)
174 kcal Energia
13 g Zsír
3 g Szénhidrát
11.3 g Fehérje
Ricotta receptek (200 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.