A vöröshagymát megtisztítjuk, majd felkockázzuk és kevés zsiradékon üvegesre dinszteljük.
Ezután a tűzről lehúzva megszórjuk a pirospaprikával, majd hozzáadjuk a zöldborsót, a szeletelt fokhagymát, a babérlevelet, a darabolt sárgarépát és a petrezselyemgyökeret, valamint a petrezselyemzöld szárát, finomra vágva.
Felöntjük annyi vízzel, hogy 2-3 cm-re ellepje. Fedő alatt közepes lángon kb. 25 percig főzzük, amíg a zöldségek finoman megpuhulnak. Főzés közben ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.