A csirkemellet és a combot megmossuk, felcsíkozzuk. A csíkokra vágott bacont egy forró serpenyőben pirítani kezdjük. Ha szükséges, hozzáadunk egy kevés olajat. Rászórjuk az apróra vágott hagymát, és üvegesre pirítjuk.
Hozzáadjuk húst, fehéredésig pirítjuk, majd beletesszük a finomra vágott fokhagymát, valamint a paradicsompürét, és egy kevés vizet öntünk hozzá. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Időnként megkeverve, közepes lángon, fedő alatt készre pároljuk. Közben az elfőtt nedvességet vízzel pótoljuk.
Amikor a hús megpuhult, hozzáadjuk a csíkokra vágott csemegeuborkát, és együtt pároljuk további 5 percig.
A rizst egy kevés olajon fehéredésig pirítjuk, majd másfélszeres mennyiségű vízzel felöntve, fedő alatt puhára főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.