Elkészítés: A zsemlét tejbe áztatjuk. A csirkemellfilét ledaráljuk a vöröshagymával, a fokhagymával és a kinyomkodott zsemlével. Megsózzuk, megborsozzuk, majd egy ágacska rozmaringról lecsipegetjük a leveleket, és aprítva a darált húshoz adjuk. Hozzáadunk 1 tojást, 1 evőkanálnyi olívaolajat, és jól összedolgozzuk. Vizes kézzel evőkanálnyi golyókat formázunk, darált dió és zsemlemorzsa keverékében megforgatjuk, majd forró zsiradékban aranybarnára sütjük.
A káposztát és egy szál sárgarépát vékonyra vágva vaj és olívaolaj keverékén pároljuk. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadunk 2 evőkanál mézet, és felöntjük a fehérborral, készre pároljuk, majd hozzáadjuk a főzőtejszínt, összeforraljuk.
Miután a fasírt megsült, basmati rizzsel és a tejszínes-mézes káposztával tálaljuk, amit megszórunk egy kevés darált dióval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.