A gyros húshoz a filézett csirkecombokat megmossuk, majd papírtörlővel leitatjuk róla a vizet és felcsíkozzuk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és befűszerezzük majoránnával, rozmaringgal.
Kókuszzsíron, vagy kevés sütőolajon jól átsütjük a húst.
A hagymát felkarikázzuk, az uborkát, paradicsomot kis kockákra vágjuk, a salátaleveleket apróra tépdessük.
Elkészítjük a tzatzikit: az uborkát megpucoljuk, majd lereszeljük. Megsózzuk, és hagyjuk, hogy levet eresszen. Körül-belül fél óra múlva kinyomkodjuk belőle a maradék vizet és lecsöpögtetjük. Hozzá keverjük a joghurtot, hozzá adjuk a fokhagymát, a mentát, citromlevet, olívaolajat, majd megsózzuk és borsozzuk.
A pitákat grill alatt átmelegítjük, majd rétegezve megtöltjük a tzatzikivel, a zöldségekkel, és a hússal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.