A gyros tál elkészítéséhez a csirkemellet vékony csíkokra vágjuk. Az olajba belekeverjük az oregánót, a borsot, a köményt és 1-2 gerezd zúzott fokhagymát. Beleforgatjuk a csirkemell-csíkokat, és legalább 1 órára hűtőbe tesszük.
Közben a zöldségeket megmossuk, tetszőlegesen felaprítjuk. Én a káposztát vékonyra szeletelem, a többi hozzávalót felkockázzuk.
A pihentetést követően a csirkehúst forró serpenyőben szép pirosra sütjük (kb. 3-5 perc alatt).
A joghurtba sót és 2-3 gerezd zúzott fokhagymát keverünk. A zöldségeket összekeverjük. A joghurt öntettel és a hússal tálaljuk. Kínálhatunk mellé sült burgonyát is köretnek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.