Tárkonyos csirkeraguleves
Hagymás rostélyos
Finomfőzelék
Parasztlángos (kenyérlángos)
Nutellás babka
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Reszelt túrós sütemény
Kijevi csirkemell rizibizivel
Hollandi mártás
Eggs Benedict (Benedek tojás)
Oroszkrémtorta
Medvehagyma-krémleves fenyőmaggal
Tejszínes gombaleves
Csupacsokis brownie
Mátrai borzaska
Káposztás tészta egyszerűen
Epres blondie
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Klasszikus grízgaluska leves
Hagymakrémleves
Fejes káposzta

Receptek fejes káposzta hozzávalóval

Leírás

A fejes káposzta vagy édes káposztának is nevezhetjük, nagyon népszerű alapanyag, hiszen számtalan fogás készíthető belőle a levestől kezdve a salátákon, köreteken és a főételeken át egészen a sós és édes tésztákig, desszertekig. A frankfurti leves elképzelhetetlen nélküle, de nagyon sokan szeretik a töltött káposztát, nem beszélve a népszerű menzakajáról, a káposztás tésztáról. Sőt, rétesek kedvelt tölteléke is lehet.

A szervezet számára nélkülözhetetlen vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmaz. Salátaként nyersen fogyasztva is kitűnő, de természetesen párolva is finom.

Mikor vedd?

Szinte egész évben kapható, így bármikor megveheted, ha káposztás ételt készítenél.

Hogyan tárold?

Száraz, hűvös helyen, például kamrában, pincében, de hűtőszekrényben is tárolható.
Tápérték(100 g)
25 kcal Energia
0.1 g Zsír
3.3 g Szénhidrát
1.3 g Fehérje
Fejes káposzta receptek (68 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.