Kiszedjük az aszalt paradicsomot, az olaját egy lábasba öntjük, és megdinszteljük rajta a finomra vágott vöröshagymát.
Hozzáadjuk a vékony szeletekre vágott káposztát, a felszeletelt fokhagymát, és elkezdjük párolni. Közben sózzuk, borsozzuk, megszórjuk az őrölt köménnyel, beledobjuk a kakukkfüvet.
Ha már összeesett a káposzta, beletesszük a csíkokra vágott aszalt paradicsomot is, felöntjük az alaplével, és addig főzzük, míg a káposzta meg nem puhul. Hozzákeverjük a sűrített paradicsomot, kicsi cukorral édesítjük. Jól összeforraljuk.
Megjegyzés
Önmagában is nagyon finom, laktató, de bármilyen feltétet is elbír.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.