A káposzta külső leveleit levesszük, a torzsáját kivágjuk. Lereszeljük, besózzuk, és 10-15 percet állni hagyjuk, majd kicsavarjuk.
Zsírt melegítünk egy nagyobb széles, vastag falú lábasban vagy teflon serpenyőben. Nagy lángon pirítjuk a káposztát, hogy mire megpuhul, kicsit bebarnuljon (kb. 15 perc). Frissen őrölt borsot szórunk rá.
Egy lapos edényben, sós vízben egy csepp olajjal megfőzzük a tésztát. Fontos, hogy ne fedjék egymást, mert összeragadhatnak. Lapos kanállal kiemeljük. Minden lasagnetésztát megtöltünk káposztával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.