Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Mákos guba  recept
Mákos guba
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Kacsacomb

Receptek kacsacomb hozzávalóval

Leírás

A kacsacomb egy nagyon ízletes, szaftos húsféle, amit különleges alkalmakra, például születésnapi vacsorára, romantikus randevúra, vagy egyéb baráti, családi alkalmakra is érdemes tálalni. A kacsacombot többféleképpen is el lehet készíteni, a különböző fűszerek még izgalmasabbá varázsolják ezt az ízletes húsfélét. Arra kell figyelni, hogy egy kissé zsíros, de megfelelően elkészítve ez sokkal inkább előny, mintsem hátrány lesz.
A kacsacombhoz leginkább rozmaringot, friss újburgonyát, esetleg répát, káposztát, vagy gyümölcsöket, almát, narancsot szokásos használni. Fedezd fel hagyományos, és különleges kacsacomb receptjeinket is!

Mikor vedd?

A kacsacombot különböző ünnepi alkalmakkor szokták leggyakrabban használni, egyébként egész évben kapható.

Hogyan tárold?

Érdemes mindig friss hús készítménnyel dolgozni, a kacsacombot felhasználásig tárold hűtőben!
Tápérték(100 g)
135 kcal Energia
6 g Zsír
0.9 g Szénhidrát
18.3 g Fehérje
Kacsacomb receptek (69 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.