Finomfőzelék
Tárkonyos csirkeraguleves
Mákos guba
Kínai szezámmagos csirke
Körömpörkölt csülökkel
Kijevi csirkemell rizibizivel
Krémes spenótfőzelék
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Hagymás rostélyos
Vadas marha
Mézes-mustáros csirkemell
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Dödölle - az eredeti recept
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Klasszikus kuglóf
Csupacsokis brownie
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Zsemlegombóc
Kacsacomb

Receptek kacsacomb hozzávalóval

Leírás

A kacsacomb egy nagyon ízletes, szaftos húsféle, amit különleges alkalmakra, például születésnapi vacsorára, romantikus randevúra, vagy egyéb baráti, családi alkalmakra is érdemes tálalni. A kacsacombot többféleképpen is el lehet készíteni, a különböző fűszerek még izgalmasabbá varázsolják ezt az ízletes húsfélét. Arra kell figyelni, hogy egy kissé zsíros, de megfelelően elkészítve ez sokkal inkább előny, mintsem hátrány lesz.
A kacsacombhoz leginkább rozmaringot, friss újburgonyát, esetleg répát, káposztát, vagy gyümölcsöket, almát, narancsot szokásos használni. Fedezd fel hagyományos, és különleges kacsacomb receptjeinket is!

Mikor vedd?

A kacsacombot különböző ünnepi alkalmakkor szokták leggyakrabban használni, egyébként egész évben kapható.

Hogyan tárold?

Érdemes mindig friss hús készítménnyel dolgozni, a kacsacombot felhasználásig tárold hűtőben!
Tápérték(100 g)
135 kcal Energia
6 g Zsír
0.9 g Szénhidrát
18.3 g Fehérje
Kacsacomb receptek (69 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.