A kacsacombokat megmossuk és megtisztítjuk, majd szójaszószban pácoljuk egy éjszakán át. Ezután a tepsibe tesszük, megsózzuk, megborsozzuk, és a rozmaringot felaprítva beledörzsöljük a bőrébe. Aláöntjük a páclevet, és fóliával letakarva, előmelegített sütőben 160 fokon kb. 1,5-2 órát sütjük, amíg a hús meg nem puhul (közben félidőben egyszer megfordítjuk a combokat). Ha megpuhult a hús, levesszük róla a fóliát, és 200 fokon ropogósra pirítjuk.
Amíg a kacsa sül, addig a zöldségeket megtiszítjuk, julienne-re vágjuk, és az olajon üvegesre, de nem túl puhára pároljuk (ne keverjük, hanem rázogassuk és forgassuk meg óvatosan). Közben megsózzuk, megborsozzuk, majd hozzákeverjük a mézet, és egy 1/2 lime kifacsart levét. Végül megszórjuk a lime lereszelt héjával. A hús mellé kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.