Egy nagyobb, lefedhető serpenyőbe teszünk egy kevés olívaolajat, felhevítjük, és megpirítjuk rajta a felaprított hagymát és fokhagymát. Hozzáadjuk a kockára vágott felsőcombfilét, és néhány perc alatt átpirítjuk minden oldalát. Megsózzuk, megborsozzuk, beledobjuk a babérlevelet, és megszórjuk curryvel, római köménnyel, fahéjjal és kurkumával.
Hozzáadjuk a felaprított répát, a cukkinit és az aszalt gyümölcsöket. Rácsorgatjuk a mézet, és felöntjük a fehérborral, majd kis lángon 1,5 óráigfőzzük. Végül hozzákeverjük a lecsepegtetett csicseriborsót, megszórjuk a petrezselyemmel, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.