A karfiolt 1 liter lobogó, sós vízben pár perc alatt félpuhára főzzük, majd leszűrjük, és a főzőlevet és a karfiolt is félretesszük.
A többi zöldséget megpucoljuk, felkarikázzuk, majd a sárgarépát és a fehérrépát olívaolajon megdinszteljük, és hozzáadjuk az apróra vágott zöldhagymát. Megsózzuk, meghintjük a liszttel, elkeverjük, és felengedjük egy kis hideg vízzel, majd hozzáöntjük a langyos főzőlevet. Addig főzzük, ameddig a répa félpuha lesz.
Megfűszerezzük a szerecsendióval és a kurkumával, majd beletesszük a zöldborsót és a megfőzött karfiolt. A joghurtot egy tányérba öntjük, felengedjük egy merőkanál levessel, alaposan összekeverjük, majd visszaöntjük. Felforraljuk, rászórjuk a petrezselyemzöldet, és ha szükség, utánaízesítünk. Joghurttal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.