A borsós csirke brassóihoz zsírjára sütjük a felszeletelt szalonnát, hozzáadjuk a kockára vágott hagymát és együtt világosra pirítjuk. Rátesszük a felkockázott húst, fehéredésig keverjük, majd mehet rá a zúzott fokhagyma, a só és a bors. Kevés vizet öntünk alá és fedő alatt pároljuk.
Amikor már majdnem puha a hús, hozzáadjuk a borsót és készre főzzük. A legvégén megszórjuk a majoránnával.
A krumplit meghámozzuk, kockákra vágjuk és bő olajban kisütjük, majd összekeverjük a szaftos borsós hússal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.