A hagymát megpucoljuk, felaprítjuk, és kevés zsíron (vagy kókuszzsíron) megpirítjuk. Hozzáadjuk a 2x2 centis kockákra vágott húst, sóval, borssal és majorannával fűszerezzük, majd a zúzott vagy lereszelt fokhagymával ízesítjük.
Hozzáadjuk a felkarikázott paprikát és a feldarabolt paradicsomot is, kevés vízzel felengedjük, és fedő alatt puhára pároljuk. Végül zsírjára, de kissé szaftosra sütjük.
Közben a krumplit is megpucoljuk, kockára vágjuk, és fritőzben vagy serpenyőben megsütjük. Ha elkészült, összeöntjük a hússal, óvatosan összekeverjük, és tálaljuk. Saláta vagy savanyúság illik hozzá.
Megjegyzés
Sokan sokféleképp készítjük a magyar konyha eme remekét. Nem mondom, hogy az enyém az eredeti, de én így készítem, mi így szeretjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.