Rakott zöldbab darált hússal
Dödölle - az eredeti recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Babgulyás
Csupacsokis brownie
Krémes spenótfőzelék
Káposztás tészta egyszerűen
Klasszikus stíriai metélt
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Klasszikus kuglóf
Tojásos nokedli fejes salátával
Tárkonyos csirkeraguleves
Rigó Jancsi, ahogy mi szeretjük
Zsemlegombóc
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Mézes-mustáros csirkemell
Kijevi csirkemell rizibizivel
Kapros tökfőzelék virslivel
Vadas marha
Klasszikus grízgaluska leves
Sertéslapocka

Receptek sertéslapocka hozzávalóval

Leírás

A legfinomabb és legnépszerűbb ételek alapanyaga egészen biztosan a sertéslapocka. Darált húsként a fasírthoz, húsgombóchoz, Stefánia szelethez tökéletes választás, ahogyan a töltött paprikához, töltött káposztához vagy például a rakott karfiolhoz is ezt érdemes választani. A sertés mellső végtagjának felső részét nevezik egyébként lapockának, amely lehet picit zsírosabb is. Az viszont kétségtelen, hogy nagyon ízletes és változatos ételek készíthetők belőle. Felkockázva levesek, pörköltek ideális hozzávalója, de brassói aprópecsenye vagy tokány is készülhet belőle.

 

Mikor vedd?

A hentespultokban bármikor. Ha darált húst keresünk, szinte bizonyosan sertéslapockát vásárolunk.

Hogyan tárold?

Hűtőszekrényben a felhasználásig, vagy mélyhűtve hosszabb ideig is tárolható.
Tápérték(100 g)
148 kcal Energia
7.1 g Zsír
0 g Szénhidrát
19.6 g Fehérje
Sertéslapocka receptek (191 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.