A húst megtisztítjuk, eltávolítjuk róla a nagyobb zsírdarabokat és hártyákat. Bedörzsöljük sóval, borssal. Egy lábasban felforrósítjuk a zsírt, és megpirítjuk benne a húst. 1 dl vizet aláöntünk, hozzáadjuk a megtisztított, felaprított vörös- és a fokhagymát, majd fedő alatt puhára pároljuk (kb. 1 óra alatt).
A burgonyát meghámozzuk, majd lereszeljük, ezután hozzáadjuk a megtisztított, felszeletelt póréhagymát, a lisztet, a tojást, a sót, a borsot és a zsázsát. Egy serpenyőben megmelegítjük az olajat, a burgonyás masszából kis lepényeket adagolunk bele, és mindkét oldalát megsütjük. Pár perc sütés után a serpenyőbe tesszük a megmosott paradicsomokat is.
Ha a hús megpuhult, 5-10 percig pihentetjük, csak utána szeleteljük fel. A burgonyalepényekkel, a koktélparadicsommal és a pecsenyelével meglocsolva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.