A sertésszüzet megmossuk, szárazra töröljük, majd bedörzsöljük 2 ek olívaolaj és egy kevés só, bors, továbbá pirospaprika keverékével. Száraz serpenyőben körbepirítjuk a húst, azután átszedjük egy sütőpapírral bélelt sütőtálcába.
A meghámozott burgonyát és lila hagymákat sós vízben félpuhára főzzük. Azután leszűrjük a keveréket, és alaposan lecsepegtetjük. A krumpliszemeket félbevágjuk, a hagymákat pedig cikkekre.
A hús mellett elrendezzük a kimagozott, cikkekre vágott almát, a krumplit és a lila hagymát. Meghintjük egy kevés sóval, továbbá borssal, megszórjuk a kakukkfű lecsipkedett leveleivel, meglocsoljuk a megmaradt olívaolajjal, valamint az almalével, és a 180 fokos sütőben addig sütjük, amíg a hús megpuhul, és az összes folyadék elpárolog.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.