A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Klasszikus grízgaluska leves
Vadas marha
Epres blondie
Mézes-mustáros csirkemell
Zsemlegombóc
Kapros tökfőzelék virslivel
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Hagymás rostélyos
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Csupacsokis brownie
Körömpörkölt csülökkel
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Klasszikus stíriai metélt
Dubarry-csirkemell
Babgulyás
Kijevi csirkemell rizibizivel
Rakott zöldbab darált hússal
Sertésszűz

Receptek sertésszűz hozzávalóval

Leírás

A szűzérme a sertés talán legértékesebb és legkülönlegesebb része. Mivel nem a legolcsóbb alapanyag, mindig érdemes alaposan megnézni, milyen húst vásárolunk. A rózsaszínebb, és legfeljebb 45 dekás szűzérmék a legjobbak. Minden esetben figyelembe kell venni a receptben leírt utasítást, nehogy túl süssük a húst. Ez esetben ugyanis rágós, kemény lesz. Néhány perc alatt elkészül, és elég sóval, borssal ízesíteni.

 

Mikor vedd?

Bármikor, ha ínyenc ételt készítenél.

Hogyan tárold?

A felhasználásig a hűtőszekrényben.
Tápérték(100 g)
120 kcal Energia
3.5 g Zsír
0 g Szénhidrát
20.7 g Fehérje
Sertésszűz receptek (67 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.