A megtisztított húst 8 szeletre vágjuk. Kiklopfoljuk, megsózzuk, majd betekerjük őket 2-2 szelet sonkába. Fogvájóval mindbe 1-1 zsályalevelet tűzünk. Ezután megolvasztjuk a vaj felét, majd rátesszük a hússzeleteket, és mindkét oldalukon nagy lángon 1-1 percig pirítjuk. Ha ezzel elkészültünk, felöntjük a borral, mérsékeljük a hőt, és 6-8 perc alatt készre pároljuk a húst. Mindezek után kivesszük a húsokat a serpenyőből. A vajas alaphoz hozzáadjuk a maradék vajat, simára keverjük, majd nagy lángon beforraljuk a felére. Végül átszürjük a mártást.
A tésztát forró, sós vízben kifőzzük. Felhevítjük az olajat, és megdinszteljük rajta a lereszelt fokhagymát. Hozzáadjuk a paradicsomszószt és az oregánó lecsipkedett leveleit. A tésztát leszürjük, majd a forró vízből félre teszünk egy keveset. Ezzel higítjuk fel kissé a mártást, amibe ezután beleforgatjuk a tésztát, majd 1 percig fozzük. Végül a vajas mártással meglocsolt hússzeletekkel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.