A húst bedörzsöljük a fűszerekkel, és 2 órán keresztül pihentetjük. A grillzöldséghez feldaraboljuk az alapanyagokat, meglocsoljuk az olajjal és a citromlével, megsózzuk és megborsozzuk, majd félretesszük.
A párolt zöldséghez apróra vágjuk a kimagozott paprikát, a gombát és a fokhagymát együtt. A paradicsomot forrásban lévő vízbe mártjuk, meghámozzuk, kimagozzuk és felkockázzuk. A zöldségeket lepirítjuk 1 ek olívaolajon. Kanalanként hozzáadagoljuk a fehérbort és puhára pároljuk. Végül megsózzuk.
Forró grillrácson megsütjük a húst és az előkészített zöldséget. Közben az olajba mártott rozmaringággal kenegetjük. A grillezett húst és zöldséget a párolt zöldséggel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.