A magyaros tepsis sertésszűz elkészítéséhez lehártyázzuk a szüzet, és kis ferde szeletekre vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, és kicsit állni hagyjuk, amíg előkészítjük a zöldségeket.
A vöröshagymát kisebb cikkekre vágjuk, a paprikákat kicsumázzuk, hosszúkás darabokra szabjuk, a paradicsomot is cikkekre metéljük. A fokhagymát nagyon apróra vágjuk.
Egy tepsit vagy egy lapos, tűzálló tálat kikenünk vastagon zsiradékkal, beleszórjuk a hagymát. Erre jön a paprika, a paradicsom és a fokhagyma. Meglocsoljuk egy kis olvasztott zsírral, és összeforgatjuk, majd megsózzuk, megborsozzuk.
A tetején elrendezzük a feldarabolt szüzet. A kolbászt felkarikázzuk, a szalonnát pici kockákra vágjuk, mindezt rászórjuk a rakottas tetejére.
Alufóliával lefedjük, és 180 fokos sütőben körülbelül 40 percig sütjük. Ha letelt az idő, levesszük róla a takarást, és magasabb hőmérsékleten 10-15 percig rápirítunk. Párolt rizs illik mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.