A húst megmossuk, szárazra töröljük, és felszeleteljük. Kiklopfoljuk a szeleteket, majd sózzuk és borsozzuk mindet. A sütőtököt meghámozzuk, a rostos-magos részét kivágjuk ki, a húsát aprítsuk fel.
Felforrósítjuk az olívaolajat, majd megpirítjuk rajta a hússzeleteket. Hozzáadjuk a sütőtököt, és pirítjuk így is néhány percig. Megsózzuk a tököt, meghintjük egy kevés rozmaringgal. Hozzákeverjük a tejfölt, és lefedve, az edényt rázogatva, pároljuk-sütjük puhára az egészet.
Közben a körtét megmossuk, felszeleteljük. A húst és a sütőtököt tűzálló tálba tesszük, elrendezzük rajtuk a körteszeleteket. Megszórjuk az egészet a reszelt sajttal, majd forró grill alatt pirítjuk, míg a sajt ráolvad, és kissé megpirul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.