Az ősz egyet jelent a sütőtök szezonnal: mindannyiunk kedvence a sütőtökkrémleves, de ki ne szeretné az egyszerű sült sütőtök falatokat vagy a sütőtökös süteményeket, muffinokat?
Az ismert felhasználási módokon kívül azonban készíthetünk belőle például narancsos sütőtök lekvárt, sütőtök bolognait, vagy sütőtökös zöldségtócsnit is.
Azon kívül, hogy konyhánk őszi éke, egészségünkre gyakorolt hatása sem elhanyagolható. Magas karotin-, C-vitamin és folsavtartalma, illetve jelentős kalcium- és foszforforrás. Jótékony hatással bír bőrünkre, szemünkre, csökkenti az emésztési problémákat, és serkenti a máj működését is.
Vásárláskor lehetőség szerint válasszunk sérülésmentes, kemény, vastaghúsú tököt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.