Egy lábasban felforrósítjuk az olajat, majd megpirítjuk benne a felkockázott bacont. Hozzáadjuk a megtisztított és felaprított zöldségeket, majd megpirítjuk az egészet. Kakukkfűvel és babérlevéllel ízesítjük. Hozzáadjuk a paradicsomot a levével együtt, majd hozzáöntjük az alaplét is. Sózzuk, borsozzuk, aztán felforraljuk, majd mérsékeljük a hőt, és 30 percig főzzük levest.
A tésztát kifőzzük forrásban lévő sós vízben a csomagoláson megadott utasítás szerint. Utána leszűrjük, majd a leveshez adjuk a leöblített és lecsepegtetett babbal és a spenóttal együtt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.