A gombát és a répát felaprítjuk. A vöröshagymát apróra vágjuk és megpirítjuk az olajon. Rászórjuk a sárgarépát és a gombát, sózzuk, borsozzuk, petrezselyem zöldjével, oregánóval fűszerezzük. Amikor megpárolódott, liszttel megszórjuk, jól elkeverjük, hozzádolgozzuk a tojásokat, majd kihűtjük.
A húst egészben hagyva elősütjük, hogy kérget kapjon. A levelestésztát fél centiméter vastagságú téglalapalakúra nyújtjuk.
A kihűlt húst a tészta közepére tesszük, a húst pedig beborítjuk a kihűlt masszával,majd ráhajtogatjuk a tésztát. Tojássárgájávallekenjük a tetejét, és előmelegített sütőbe téve, 170 Celsius-fokon megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.