A leveles tésztát kitekerjük a csomagolásból, és vékonyan megkenjük ketchuppal. Keresztben ráfektetjük a bacon szeleteket, megszórjuk ízlés szerint sóval, borssal, oregánóval és bazsalikommal.
A tészta alsó felét ráhajtjuk a felső részre és a bacon szélességben csíkokra vágjuk. Egy-egy tésztadarabot megcsavarunk és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
Megkenjük a felvert tojással és megszórjuk a szezámmaggal.
180 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük.
NÉZD MEG VIDEÓN IS A BACONÖS CSAVART ROPOGÓS RECEPTJÉT
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.