Egy nagy tálban összekeverjük a reszelt sajtot, a felaprított spenótot és petrezselymet, az áttört fokhagymát, majd hozzáadjuk a reszelt citromhéjat. Sózzuk, borsozzuk.
A leveles tésztát egyenlő téglalapokra vágjuk, és mindegyik szélét megkenjük a felvert tojással.
Minden tésztadarabot megtöltünk egy kevés spenótos töltelékkel, félbehajtjuk, majd a széleiket villával lenyomkodjuk, hogy ne folyjon ki belőle.
A rudakat sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, tetejüket megkenjük a felvert tojással, majd megszórjuk reszelt sajttal.
200 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük.
Nézd meg videón, hogyan készül a spenótos sajtos rúd:
Megjegyzés
Ez a sajtos rúd nagyon finom és nagyon különleges sós vendégváró is lehet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.