A sonkás papucs elkészítéséhez a leveles tésztát kitekerjük, ha fagyasztott akkor kiolvaszjuk és kinyújtjuk. A tésztát megkenjük mustárral, majd felvágjuk kockákra.
A sonkát kisebb darabokra vágjuk és mindegyik kockára teszünk belőle. A tészta két szemben lévő sarkát egymásra hajtjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük a süteményeket. A tetejüket megkenjük a felvert tojással és megszórjuk a reszelt sajttal.
175 fokra előmelegített sütőben kb. 20-25 perc alatt készre sütjük.
NÉZD MEG VIDEÓN, HOGY KÉSZÜL A MUSTÁROS-SONKÁS PAPUCS
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.