Megtisztítjuk a húst, és 1,5 cm-es szeletekre vágjuk. Megsózzuk, megborsozzuk. Egy serpenyőben felforrósítsunk 0,6 dl olajat, és mindkét oldalukon aranyszínűre sütjük a szeleteket. Alufóliába csomagoljuk, és melegen tartjuk.
A paradicsomot felkockázzuk, és összezúzzuk a fokhagymát. Felforrósítjuk a maradék olajat, és megpirítjuk rajta a fokhagymát. Hozzáadjuk a paradicsomkockákat, megsózzuk, megborsozzuk, és meghintjük a cukorral. 1 dl vizet öntünk alá, és kis lángon sűrű mártássá főzzük. Hozzákeverjük a tejfölt, a reszelt parmezánt és némi sót, valamint borsot.
Kivesszük a húst a fóliából, és tűzálló tálba fektetjük. Ráhalmozzuk a paradicsomos keveréket, és megszórjuk a zöld borssal. 200 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük. Zöldséggel gazdagított kuszkusz illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.