A sertésszűz mindkét oldalát alaposan besózzuk, majd körbetekerjük a baconnal. Ezután egy megfelelő méretű tepsibe kevés olívaolajat öntünk, majd ráhelyezzük a baconbe bújtatott szűzérmét. Borsozzuk, és gazdagon megszórjuk felaprított fokhagymával. Alufóliával letakarjuk, és 200 fokos sütőben 30 percig sütjük.
Az avokádók húsát kiszedjük. Ezután előbb villával, majd botmixerrel pürésítjük. Sózzuk, borsozzuk, majd készre keverjük.
A közben az elkészült húst kivesszük a sütőből, és alufóliával letakarva pihentetjük kb. 10 percig. Az előre elkészített burgonyapürét tálalógyűrűben adagoljuk, az avokádókrémből pedig egy evőkanálnyit mellérakunk. A fügéket hosszában kettévágjuk, és ráhelyezzük a krumplipürére, valamint az avokádókrémre. A húsból kb. 2-3 cm vastag szeleteket vágunkés úgy tálaljuk. Friss petrezselyemzölddel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.