A meghámozott és összekockázott burgonyát sós, hideg vízben feltesszük főni. A birsalmákat megmossuk, ledörzsöljük és kicsumázzuk, majd cikkekre vágjuk. A vajat, a barnacukrot, a fahéjat, a szegfűszeget és vaníliát összedolgozzuk. Ezzel a fűszervajjal megkenjük a birsalmákat, majd 180 fokos sütőben 30 perc alatt megsütjük őket.
A csirkeszárnyakat és combokat sóval, borssal, olívaolajjal és zúzott fokhagymával jól bedörzsöljük, majd félretesszük.
A kukoricapelyhet durvára aprítjuk. A bundához 1 tojást liszttel és hideg vízzel összedolgozunk. Sűrű tésztát kapunk, melyet sóval és borssal ízesítünk. Félretesszük.
A megfőtt burgonyát leszűrjük. Melegen összetörjük és langyos tejjel eldolgozzuk. A pürét sóval, borssal és szerecsendióval ízesítjük. Egy nagy darab hideg vajat dobunk bele és habverő segítségével jól kihabosítjuk. Apróra vágott snidlinget keverünk bele, lefedjük és tálalásig melegen tartjuk.
A csirkedarabkákat először lisztbe, majd a masszába, legvégül pedig corn flakes-be forgatjuk. Bő olajban aranybarnára sütjük, majd ha kész, papírtörlővel leitatjuk róluk az olajat.
Egy tányérra pürét halmozunk, majd szépen elsimítjuk. Erre rakjuk a csirkefalatkákat és a sült birsalmát. A végén kis snidlinggel és pár csepp olívaolajjal díszítjük. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.