A sütőt előmelegítjük185 fokra. A sertésszűz darabot alaposan bedörzsöljük sóval, borssal, majd szorosan betekerjük teljes hosszában a vékonyra szeletelt baconbe. A bacon aláfriss rozmaring leveleket dugunk.
A begöngyölt húst hőálló tepsibe tesszük, fél deci vizet és ugyanennyi száraz fehérbort aláöntünk. 35-40 perc alatt készre sütjük.
A rakott burgonyához meghámozzuk és vékonyra felszeleteljük a krumplit.Egy kisebb tepsibe lerakjuk. A tejszínt összemelegítjük a vajjal és a zúzott fokhagymával, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd ráöntjük a rétegezett burgonyára.
Alufóliával lefedve a hús mellé tesszük a sütőbe és kb. 45 perc alatt készre sütjük (félidőben vegyük le róla a fóliát).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.